هریک از ما روزانه مطابق سلیقه مان، اوقاتی را با گوش سپردن به موزیک توسط خرید اسپیکر قابل حمل یا غیره می گذارنیم. در اتوموبیل هنگام سفر یا رفت و آمد های کاری و غیرکاری، موقع انجام کار و به ویژه در مجلس های شادی و پایکوبی و مهمانی ها چراکه گوش دادن به موزیک دلخواه لذت بخش است و سبب می شود تا سختی مسیر راحت تر شده یا خستگی کار کمی از بدنمان خارج شود، ولی به منظور بیشتر لذت بردن از موزیک به لوازم درست حسابی احتیاج است. یک موزیک پلیر مناسب و خرید اسپیکر قابل حمل، کمترین دستگاه های مورد نیاز برای این امر است. ما در بست رویو بهترین اسپیکرهای پرتال یا قبل حمل را با صفحه بررسی تخصصی و قیمت به روز شده برای انتخاب راحت تر شما فراهم آورده ایم.
بهترین ها
اسپیکر بلوتوثی پرتابل جی بی ال مدل Flip 4
اسپیکر بلوتوثی پرتابل جی بی ال مدل Go
اسپیکر بلوتوثی قابل حمل مدل pluse E3
اسپیکر قابل حمل شیائومی مدل Millet
اسپیکر پرتابل JBL مدل Charge 3
اسپیکر بلوتوث پرتابل آپولو مدل S808
اسپیکر بلوتوثی قابل حمل سونی مدل SRS-XB10
اسپیکر بلوتوثی قابل حمل تسکو مدل TS 1850
اسپیکر بلوتوثی پرتابل جی بی ال مدل Xtreme
فروش ویژه
فروش ویژه
هریک از ما روزانه مطابق سلیقه مان، اوقاتی را با گوش سپردن به موزیک توسط خرید اسپیکر قابل حمل یا غیره می گذارنیم:
این اسپیکر ها علاوه بر صدای خروجی خوب، باید ابعاد کوچک و وزن کمی داشته باشند. این مدل اسپیکر قابل حمل، در کیف ورزشی، چمدان، کیف دستی، کیف لپ تاپ و کوله پشتی به آسانی جا می شوند و برای چندین ساعت بدون نیاز به شارژ دوباره کار می کنند؛ از این رو در صورتی که تمایل دارید که خارج از خانه، اتوموبیل و در شرایط دسترسی نداشتن به رایانه شخصی خود، اوقات خود را با موزیک بگذارنید، ممکن است لازم باشد خرید اسپیکر قابل حمل را در اولویت های لیست خرید خود قرار دهید. اما جهت خرید اسپیکر قابل حمل خوب پیشنهادات بسیاری وجود دارد که باعث می شود خرید اسپیکر قابل حمل مشکل شود.
اسپیکر های سیمی پرتابل را که فراموش نکرده اید؟ درصورتی که موزیک پلیر شما اسپیکر نداشته باشد، مثل MP3 Player، باید آن را به اسپیکر یا هدست وصل نمایید. اگر پلیر بلوتوث نداشته باشد، بنابراین لزومی ندارد هزینه زیادی برای خرید اسپیکر بلوتوثی صرف نمایید. این مدل اسپیکر ها احتیاجی به شارژ باتری نخواهند داشت و قیمت آن ها نیز پایین تر است.
خرید اسپیکر قابل حمل خوبی که قادر باشد نیاز های ما را تا جایی برآورده کند ، کار سخت و پیچیده ای است. بنابراین در این مقاله تصمیم داریم شما را در خرید اسپیکر قابل حمل خوب راهنمایی کنیم.
در پیشینه ی صنعت سیستم های صوتی، کمتر دستگاهی نسبت به اسپیکر بلوتوث بی سیم از پیشرفت و ارتقا بسیاری برخوردار بوده است. از این رو، امروز مشاهده می کنیم که انواع گوناگون اسپیکر های بی سیم در این بازار شلوغ عرضه می شوند که هر یک امکانات و قابلیت های منحصر به فردی در خرید اسپیکر قابل حمل دارند و به افراد این امکان را می دهد تا در هر لحظه و و در هر محیطی به آهنگ دلخواه خود گوش دهند.
مدل های مختلف اتصالات اسپیکر از قبیل بلوتوث، وای فای، ان اف سی، Airplay، DLNA و مولتی روم می باشد.
برای اکثر افراد مناسب ترین مدل اسپیکر های پرتابل در خرید اسپیکر قابل حمل، مدل بلوتوثی آن ها می باشد؛ به این خاطر که امروزه اکثر موبایل ها مجهز به این تکنولوژی می باشند؛ از طرفی اسپیکر های بلوتوثی تا فاصله ده متری را به درستی پوشش می دهد، عملکرد خوبی دارند و در مصرف باتری بهینه عمل می کنند، به برقراری اتصال توسط روتر و شبکه احتیاجی ندارند و برقراری اتصال آن ها به سرعت و به راحتی و در هر جای این جهان انجام می شود. بلوتوث در زمینه سیستم های صوتی بی سیم سریعا رشد و گسترش یافت.
در راس تمام ویژگی ها و تجهیزات، پراهمیت ترین مسئله ای که به منظور خرید اسپیکر قابل حمل باید به آن دقت کرد، وضوح و کیفیت صدای خروجی آن می باشد. در گذشته کیفیت صدای پخش شده با اسپیکر متصل شده توسط شبکه Wi-Fi، چندین سطح بالاتر و بهتر بود و برای افرادی مناسب بود که تمایل داشتند فایل های صوتی را با وضوح و کیفیت بالا پخش کنند اما در حال حاضر نمی توان فرق چندانی بین نوع بلوتوثی و وای فای قائل شد. برای برقراری اتصال وای فای، لازم است که به شبکه ی Wi-Fi دسترسی داشته باشید، بنابراین در همه شرایط نمی توان از آن ها استفاد کرد، اما سیگنال های آن در مسافت بیشتری پخش شده و محدوده بیشتری را پشتیبانی می کند. این مدل اسپیکر ها، از قیمت بالاتری نیز برخوردارند. توسط Wi-Fi می توان محتوای صوتی باکیفیت را منتقل کرد. از دیگر نکات مثبت اسپیکر Wi-Fi این است که قادرید با ست نمودن تنظیماتی، اعلان های بیهوده را تحویل نگیرید.
اسپیکر هایی که از WiFi بهرمند هستند اغلب به شبکه LAN روتر وصل می شوند. با اینکه امروزه رزولویشن فایل ها روزانه افزایش پیدا می کند (بیش از فایل صوتی با کیفیت CD)، ولی پیدایش خدماتی مانند اسپاتیفای و دیگر خدمات که وظیفه ارائه محتوای صوتی متراکم را دارند، بهطور چشمگیری انگیزه استفاده از WiFi را کم کرده است.
مسئله دیگر اینکه در مجموع زمانی که صحبت استریم موبایل می شود، wi-fi مسیر اتصال خوبی نیست، و بیشتر سامانه ای موازی برای دیگر پروتوکل های استریمینگ می باشد.
بعضی اسپیکر ها در کنار درگاه اولیه اتصال، دارای پورت USB و شیار کارت حافظه نیز هستند.
بهرمندی از این درگاه ها موجب می شود در صورت استفاده نکردن از بلوتوث به آسانی بتوانید موسیقی محبوبتان را از طریق فلش، پلی کنید.
NFC پروتوکل بی سیم تازه ای است که به تازگی بسیار رایج شده و موقع خرید اسپیکر قابل حمل نام آن به گوشمان خورده ست، هرچند زیاد اهمیتی ندارد چراکه محدوده کمتری را پوشش می دهد؛ و باید دستگاه های مجهز به این NFC فاصله کمی باهم داشته باشند تا قادر باشند اطلاعات را بفرستند. اما نسبت به اسپیکر های بلوتوثی راحت و سریع جفت می شوند، اگرچه با آیفون ست نمی شود. در کل زیاد ضروری نمی باشد.
Airplay پروتوکل تخصصی برای اپل است که به منظور انتقال فایل ها، موسیقی، و حتی کلیپ به واسطه WiFi کاربرد دارد به ویژه ورژن “direct” .
DLNA پروتوکلی برای ارسال فایل های موسیقی، عکس ها و فیلم ها توسط وای فای برای کاربران اندروید است اما چون خیلی کند و رنج آور است، زیاد محبوب نیست و برای انتخاب کردن مورد تایید واقع نمی شود. کند و عذابآور است.
اسپیکر هایی که دارای این ویژگی هستند، صدایی که ارائه می دهند چندین مرتبه قوی تر و بیشتر است و قادرند مکان های بزرگ تری را پشیبانی کنند به همین دلیل این ویژگی مولتی روم امروزه بسیار رایج شده است. توسط این سیستم ها قادرید کل سیستم های موزیک، و نیز برنامه های استریمی مانند اسپاتی فای، پاندورا، اپل موسیقی و غیره را استریم نمایید. توسط این اسپیکر ها که گران تر هستند، می توانید صدایی با رزولویشن بالا و یک سطح با لینک نمودن دستگاه های بیشتر در کلیه نقاط خانه، پخش کنید.
اول باید نیاز خود را مشخص کنیم که از اسپیکر در چه فضا و موقعیتی قرار است استفاده شود؟ علاقه داریم در منزل از گوش دادن به موزیک لذت ببریم یا در حین حرکت و فعالیت؟ روی کاناپه وقتی که دراز کشیده ایم یا کنار استخر و لب ساحل یا موقع ورزش؟
تکامل رفته رفته ی چندین سال گذشته فناوری صوتی بی سیم، به چشمگیر شدن محصولات این زمینه و وسعت گرفتن استفاده از اسپیکر های پرتابل کمک رسانی کرده است به گونه ای که اکثر افراد را به جایگزین کردن آن ها به جای سیستم های صوتی خانگی بزرگ و غیرقابل حمل مجاب نموده است. برقراری اتصال وایرلس، منزل شما را از شر سیم های نامرتب و پیچیده دستگاه های صوتی خلاص می کند؛ همچنین بدون اینکه نگران در دسترس بودن یا نبودن پریز برق باشید، هر زمانی که بخواهید، قادرید جای قرار دادن این نوع اسپیکر را عوض کنید درصورتی که به هیچ وجه باعث به هم خوردن دکوراسیون خانه شما نمی شود. مقاومت بسیار اسپیکر پرتابل خانگی اهمیتی ندارد، اما شیک بودن ظاهر آن مهم است.
برای استفاده در محیط باز، میزان مقاومت و پایداری اسپیکر در برابر نفوذ آب و گرد و خاک، یکی از عوامل حائز اهمیت در خرید اسپیکر قابل حمل محسوب می شود. برای مثال اگر قصد دارید از اسپیکر خود هنگام قایقرانی استفاده کنید، باید اسپیکر شما کاملا ضد آب باشد. میزان مقاوم بودن اسپیکر ها، با استاندارد IP مشخص می شود که عدد اول، نشان دهنده ی سطح مقاومت در مقابل نفوذ ذرات بیرونی و عدد دوم بیانگر سطح مقاومت در مقابل رطوبت و آب و نفوذ مایعات است. درصورتی که هر یک از این عناصر تعیین نشده باشد، حرف X نوشته می شود. یک اسپیکر همراه در گردش های مختلف، علاوه بر اینکه باید جنس مقاوم و صدای شگفت انگیزی داشته باشد، باید دارای وزن و اندازه مناسبی نیز باشد. بهرمندی از گیره ی برقراری اتصال برای اسپیکر های همراه در سفر، خیلی کاربردی است، به آسانی به کیف دستی، کیف پولی یا کوله پشتی وصل می شود.
فراموش نکنید که بدنه اسپیکر بلوتوث را به دقت بررسی کنید. قطعا اسپیکر هایی با بدنه فلزی دارای کیفیت ساخت بهتر و مقاوم تری در مقایسه با محصولات پلاستیکی می باشند.
اسپیکر خوب جدا از اینکه باید صدای باکیفیت و واضحی داشته باشد، باید توانایی تفکیک خوبی داشته باشد و فقط میزان صدای بالا معیار خوبی برای خرید نیست. اندازه وات، ملاک حائز اهمیتی در تشخیص سطح بلندی صدا می باشد. فرکانس جواب دهی و سطح حساسیت هم مهم است.
هر اندازه که وات خروجی بلندگو ها بالاتر باشد، توان اسپیکر بیشتر است. این مقدار به دو شکل وات اسمی و وات حقیقی روی بلندگو ها نوشته می شود که عدد کمتر ، بیانگر وات خروجی حقیقی است.
از دیگر از شاخصه های پراهمیت در خرید اسپیکر قابل حمل، اندازه ظرفیت باتری و میزان شارژدهی آن می باشد. درصورتی که تصمیم دارید یک اسپیکر مسافرتی خریداری کنید، تهیه مدلی که صرفا ۲ الی ۳ ساعت توانایی پخش مداوم دارد، چندان عاقلانه نیست.
برخی اسپیکر ها در صورتی که باتری آن ها تمام شود و پریز برقی برای شارژ مجدد در دسترس نباشد، این قابلیت را دارند که با انرژی خورشید باتری خود را شارژ کنند که البته قیمت بالاتری دارند.
شارژ نمودن موبایل، تبلت، هدست، دوربین عکاسی و … در حین سفر امری ضروری و گاها سخت به شمار می آید. با انتخاب اسپیکر پرتابلی که دارای باتری قدرتمندی است و قابلیت شارژ نمودن این ابزار ها را نیز دارد، می توانید دو یک دستگاه دوکاره داشته باشید. این اسپیکر ها با پورت USB ، microUSB یا هر دو، کار شارژ نمودن دیگر ابزار ها را انجام می دهند.
درصورتی که توسط موبایلتان موزیکی را پخش نمایید، هر آن ممکن است تلفن همراه زنگ بخورد و در صورتی که اسپیکر میکروفون نداشته باشد، مسئله کمی پیچیده خواهد شد. اسپیکر هایی که به میکروفون درونی مجهز می باشند، جواب دادن به تماس های تلفنی را ممکن می سازد.
بازه شنوایی ما انسان ها بین ۲۰ هرتز تا ۲۰ کیلوهرتز قرار دارد، بنابراین در حین خرید اسپیکر قابل حمل، بهتر است اسپیکری که از بیشترین بازه فرکانسی حمایت می کند را تهیه نمایید.
بهرمند بودن یا نبودن از هریک از ویژگی ها و امکاناتی که در بالا گفتیم برای خرید اسپیکر قابل حمل بستگی به بودجه در نظر گرفته ی شما دارد بنابراین بسته به نیازتان و موجودی جیبتان شاخصه ها را در نظر گفته و یک اسپیکر مناسب خریداری کنید. و در آخر اجازه دهید گوش هایتان در اخرید اسپیکر قابل حمل تصمیم گیرنده نهایی باشند چراکه تشخیص کیفیت صدا مثل هنر، یک قضاوت بسیار شخصی می باشد. بعضی از کاربران صدای حجیم و بم را دوست دارند که بهتر است اسپیکری با ساب ووفر قوی تهیه کنند، بعضی دیگر به صدای زیر یا توییتر با اندازه تفکیک پذیری بالا علاقه دارند، که بهتر است اسپیکری با توییتر های باکیفیت خریداری کنند.
در کل بهترین اسپیکر برای خرید اسپیکر قابل حمل مشخص نیست و انواع گوناگون بلندگو برای سلیقه های مختلف تولید شده است.
کمپانی های بسیاری در این زمینه هستند که اسپیکر طراحی و تولید می کنند. در ادامه به معرفی برند های معتبری می پردازیم که محصولات آن ها علاوه بر کیفیت قیمت معقولی نیز دارند.