با فراگیر شدن استفاده از اینترنت ADSL، خرید مودم مناسب، از نیازهای اساسی خانوادهها و سازمانها برای برقراری یک ارتباط با کیفیت و قدرتمند به شمار می رود. از این رو شرکتهای مختلفی به طراحی و تولید مودمهای ADSL با امکانات مختلف میپردازند. انتخاب و خربد مودم مناسب چه از لحاظ کیفیت و چه از لحاظ قیمت بین این همه محصول کار ساده ای نیست. از همین رو ما در بست رویو بهترین مودم های موجود در بازار را با صفحه بررسی تخصصی و قیمت به روز شده برایتان آورده ایم تا شما با مقایسه قیمت و کیفیت آنها، بهترین انتخاب را داشته باشید.
بهترین ها
مودم خانگی روتر بی سیم D-Link مدل DSL-2740U
مودم خانگی روتر بی سیم D-Link مدل DSL-2750U New
مودم خانگی روتر بی سیم D-Link مدل DSL-2730U/U1
مودم خانگی روتر بی سیم TP-Link مدل TD-W8901N
مودم خانگی روتر بی سیم TP-Link مدل TD-W8961N
مودم خانگی روتر با سیم D-Link مدل DSL-2520U-Z2
مودم خانگی روتر بی سیم TP-Link مدل TD-W8961ND
مودم خانگی روتر بیسیم ایسوس مدل DSL - N10S
مودم خانگی روتر ADSL2 Plus بی سیم خانگی یوتل مدل A154
مودم خانگی روتر TENDA مدل D301v2
فروش ویژه
فروش ویژه
اینترنت Dial up قبل از ارائه ADSL، تنها راه متصل شدن به اینترنت برای کاربران خانگی بود، مودم دایال آپ به دو صورت داخلی Internal Dial Up Modem و خارجی External Dial Up Modem بود، که با توجه به پیشرفت تکنولوژی دیگر قابل استفاده نمی باشند.
به طور کلی مودم های ADSL به دو نوع تقسیم می شوند:
مودم اترنت Ethernet modem
مودم اترنت تک پورت Ethernet modem
این نوع مودم ها معمولا دارای یک پورت USB و یک پورت LAN هستند، در برخی از مودم های سیمی ممکن است پورت USB وجود نداشته باشد و بعضی ها هم ممکن است پورت LAN نداشته باشند. البته مودم هایی که در چند سال اخیر به بازار آمده اند بدون استثنا پورت LAN را دارند. اگر خرید مودمی داشته اید که هر دو پورت USB و LAN را دارد، توصیه میشود حتما از LAN استفاده کنید. مودم های سیمی یا همان مودم Ethernet تک پورت می توانند فقط به یک کامپیوتر وصل بشوند و فقط به یک سیستم سرویس بدهند. در کل استفاده از این نوع مودم ها توصیه نمی شوند و تنها در صورتی که فقط یک سیستم قرار است به اینترنت شما وصل شود و قرار هم نیست که سیستم دومی به اینترنت متصل شود خرید مودم از این نوع گزینه خوبی است. مودم های تک پورت سیمی ارزان ترین مدل مودم ADSL هستند، اما از آنجایی که امروزه در هر خانه ای حداقل یک تلفن هوشمند یا تبلت پیدا میشود، خرید مودم وای فای در هر منزلی ضروری است.
خرید مودم وای فای یا وایرلس، همان مودم بی سیم است که بهترین نوع مودم برای کاربرانی است که قصد اتصال به اینترنت را دارند. تمامی کابران خانگی و تجاری می توانند از مودم وای فای استفاده کنند.
اما سوالی که شاید ذهن بسیاری از افراد را به خود مشغول کند این است که چرا خرید مودم وای فای؟ در واقع مودم وای فای همان طور که از نامش مشخص است، می تواند چندین دستگاه مانند: لپ تاپ، موبایل و تبلت را به صورت همزمان و بدون نیاز به سیم به اینترنت متصل کند. اغلب مودم های وای فای دارای ۴ پورت LAN هستند و به وسیله آن می توانید ۴ لپ تاپ و کامپیوتر را به طور مستقیم به اینترنت وصل کنید. البته مودم های تک پورت نیز در بازار موجودند که نسبت به مودم های ۴ پورت ارزان تر هستند. برخی از مودم ها دارای ۲ یا ۳ آنتن هستند که برای برد بیشتر در مکان های بزرگ مورد استفاده قرار می گیرند. امروزه تمامی گوشی های موبایل و تبلت از قابلیت Wifi پشتیبانی می کنند و به همین علت خرید مودم های سیمی تک پورت دیگر محبوب نیست.
تفاوت مودم وایرلس تک آنتن با مودم وایرلس چند آنتن در سرعت انتقال دیتا می باشد. مودم های وایرلس سری N دو آنتن یا Dual-band، می توانند در هر دو محدوده فرکانس ۴٫۲ گیگا هرتز و ۵ گیگا هرتز کار کنند. خرید مودم های وایرلس چند آنتن برای محیط های بزرگ مناسب تر است و اگر به یک مودم وایرلس برای استفاده خانگی مثلا آپارتمان نیاز دارید مودم های چند آنتنه گزینه مناسبی به نظر نمی رسد، ضرورت استفاده از مودم ۲ یا ۳ آنتن فقط و فقط به تعداد دستگاه متصل بستگی دارد که هر چه تعداد دستگاه بیشتر باشد، سرعت کمتری به هر دستگاه اختصاص پیدا می کند. در هنگام خرید مودم حتما توجه داشته باشید که عدد بعد از حرف N نشان دهنده سرعت انتقال داده مودم می باشد به عنوان مثال مودم وایرلس D-link N 150 یعنی یک مودم وایرلس با سرعت انتقال داده ۱۵۰ مگا بیت در ثانیه است که محدوده ۷۰ متر رو پوشش می دهد.
در واقع هیچ تفاوتی به لحاظ کیفیتی بین مودم تک پورت و ۴ پورت وجود ندارد و فقط در جایی از مودم ۴ پورت استفاده می شود که لازم است چند دستگاه PC به آن متصل شوند.