بررسی و خرید بهترین پاوربانک
با ارائه شدن هر چه بیشتر ابزارک های هوشمند در زندگی، تشویش چگونگی شارژ آن ها و خرید پاوربانک نیز بیشتر و بیشتر می شود. مدت ماندگاری باتری و سطح شارژ آن یکی از معضلات اسمارت فون ها و سایر کالا های برقی است که هنوز دانشمندان موفق نشده اند این مسئله را به صورت کامل حل کنند، در بعضی از دستگاه ها گنجایش باتری به حدی بالاست که فرد قادر است ساعت ها آن محصول مورد نظر را مورد استفاده قرار دهد. ما در بست رویو بهترین پاوربانک های موجود در بازار را با صفحه بررسی تخصصی و قیمت به روز شده برای شما اورده ایم تا با مقایسه کیفیت و قیمت آنها، بهترین انتخاب را داشته باشید و بهترین پاوربانک را خرید نمایید.
بهترین ها
پاوربانک انکر مدل A1214 PowerCore ظرفیت ۱۰۴۰۰ میلی آمپر ساعت
پاوربانک انکر مدل A1271 PowerCore ظرفیت ۲۰۱۰۰ میلی آمپر ساعت
پاوربانک انرجایزر مدل UE15002CQ ظرفیت ۱۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت
پاوربانک هیوندای مدل MPB12 ظرفیت ۱۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت
پاوربانک هیوندای مدل MPB22 ظرفیت ۱۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت
پاوربانک سیلیکون پاور مدل S150 ظرفیت ۱۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت
پاور بانک شیائومی ۱۰۰۰۰ Mi Power Bank
فروش ویژه
فروش ویژه
در عصر امروز پاوربانک ها به یکی از لوازم ضروری تبدیل گشته اند. در صورتی که زیاد به مسافرت می روید و از گوشی موبایل خود زیاد استفاده می کنید، خرید پاوربانک لازم است چراکه بهترین لوازم جانبی محسوب می شوند.
اما در حین خرید پاوربانک، این پرسش پیش می آید که چه موارد و امکاناتی را باید در نظر بگیریم. در مجموع پاوربانک ها در دو گروه کم ظرفیت و پرظرفیت قرار دارند. به عنوان مثال در صورتی که شما در مسافرت، صرفا یک تلفن همراه مورد استفاده قرار می دهید، می توانید از شارژر های همراه قیمت پایین و با ظرفیت کمتر استفاده نمایید، اما اگر لپ تاپ، چند تلفن همراه، دوربین دیجیتال و … با خود به سفر می برید، منطقی تر است شارژر های همراه ظرفیت بالا خریداری کنید. با خواندن مقاله زیر می توانید، چکیده ای از توصیه های مهم، در حوزه خرید پاور بانک را به دست آورید.
در حین خرید پاوربانک، گنجایش آن یک مورد پراهمیت و تعیین کننده می باشد و بهتر است درخور نیاز خود این عامل را در نظر گرفته و انتخاب نمایید.
برای مثال اغلب سفر های شما چند روزه است و در چه بازه زمانی این امکان را دارید که پاوربانک خود را شارژ نمایید؟ اگر هر ۵ الی ۶ روز یک بار می توانید پاوربانک خود را شارژ کنید، استفاده از پاوربانک هایی با ظرفیت های بالا تر بهتر است.
اگر یک تلفن همراه دارید می توانید از شارژر همرا با ظرفیت کمتر، مثل ۳۳۵۰ میلی آمپر ساعت خریداری کرده و مورد استفاده قرار دهید، اما لپ تاپ ها برای شارژ شدن به قدرت بیشتری احتیاج دارند، اگر تصمیم دارید لپ تاپ خود را شارژ نمایید پاوربانک شما باید از ظرفیت بالاتری برخودار باشد، ظرفیت هایی با بیش از ۳۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت را دارا باشد.
این روز ها در طراحی پاوربانک ها تلاش شده کلیه درگاه ها مورد استفاده قرار گیرد تا هم کاربران سیستم عامل اندروید و هم سیستم عامل آی او اس بتوانند به آسانی از آن ها استفاده کنند. با این وجود، موقع خرید به این نکته دقت نمایید که آیا ورودی و خروجی شارژر همراه با گوشی موبایل یا لپ تاپ شما تناسب دارد یا خیر؟
اندازه ابعاد پاوربانک و سبک بودن آن در خرید پاوربانک بسیار حائز اهمیت است، زیرا هویت این ابزار به عنوان یک شارژر قابل جابجایی است، از این رو شما باید بتوانید به راحتی آن را با خود حمل کنید. شارژر های همراهی که صرفا برای شارژ موبایل کاربرد دارند، به دلیل این که ظرفیت پایینی دارند، معمولا از ابعاد کوچکتری در طراحی آنها به کار گرفته شده است و به آسانی در جیب کت جا می شوند، اما اندازه پاوربانک های لپ تاپ بزرگتر هستند و شما برای جابجایی باید آن ها را در کیف و کوله پشتی تان جای دهید اما با خرید پاوربانک دیگه با مشکل تمام شدن باتری موبایل و تبلت و لپ تاپ در طول روز دست و پنجه نرم نمی کنید.
شما می توانید برای شارژ لوازم دیجیتالی هوشمند مختلف، از پاور بانک استفاده نمایید و نسبت به مقدار استفاده خود، بهتر است به فکر خرید پاوربانک پرقدرت و با ظرفیت بالا باشید. برای مثال در صورتی که محصل هستید و فقط در فاصله میان مدرسه به منزل، به پاوربانک نیاز دارید، می توانید از نوع ارزان تر و کم ظرفیت تر آن استفاد نمایید. اما درصورتی که زیاد به کوهنوردی می روید و احتمال دارد چندین روز در یک منطقه که جریان برق ندارد، اسکان گزینید، بهتر است مدل قوی تری را برای خرید پاوربانک تهیه کنید تا پاوربانک در این چند روز پاسخگوی نیاز وسایل الکترونیکی شما باشد.
در مجموع باید این موضوع را در نظر بگیرید که در طول ۲۴ ساعت، چه اندازه ای به پاوربانک نیاز دارید. در حالت معمول مدل های قوی تر و باکیفت تر، به دلیل اینکه قابلیت های بیشتری دارند، از قیمت های بیشتری نیز برخوردارند، بعضی از مدل ها با قیمت پایین احتمال دارد پس از استفاده برای مدت طولانی به باتری موبایل شما صدمه وارد کنند.
در حین شارژ احتما دارد اتفاقاتی مثل اتصال کوتاه یا افزایش ولتاژ و جریان رخ دهد و به دستگاه متصل آسیب برسد؛ اما تولیدکنندگان پاوربانک ها می توانند در تولید سخت افزارشان، مدارهایی را به کار گیرند که دوام شارژر همراه را در مقابل این اتفاقات بالا ببرند و مجهز به عملیات شارژ ایمن (Multiprotect) باشند. پس نباید در حین خرید پاوربانک فقط به عکس ها و ظاهر آن اکتفا کنید و اطلاعات کیفی آن را در نظر بگیرید و نسبت به مبلغی که می خواهید هزینه کنید، یک نوع خوب را خریداری کنید. خرید پاوربانک کم کیفیت در حقیقت هیچ و پوچ است و فقط پولتان را حروم کرده اید چون در شارژر همراه بی کیفیت پس از مدتی دیگر به حد کافی شارژ در خود ذخیره نمی کند و در مواقع ضروری دست شما را در حنا می گذارد.
پاوربانک هایی که دارای آمپر بالاتری هستند با سرعت بالایی تلفن همراه شما را شارژ می نمایند. یک شارژر همراه معمولی بین ۱ الی ۳٫۵ آمپر می باشد. در هنگام استفاده از هر نوع پاوربانکی باید به شدت جریان خروجی آن و دستگاه مدنظرتان که تصمیم دارید باتری آن را شارژ نمایید، دقت کنید. جهت شارژ باتری انواع تلفن همراه باید پاوربانک شما دست کم جریان خروجی یک آمپر را دارا باشد. درصورتی که برای شارژ باتری تبلت باید یک شارژر همراه با حداقل شدت جریان خروجی ۲ آمپر را مورد استفاده قرار دهید.
برخی پاوربانک ها از تکنولوژی شارژ سریع برخوردارند، بنابراین اگر برایتان مهم است که به سرعت گوشی موبایلتان شارژ شود به این نکته نیز دقت کنید. (البته گوشی شما نیز باید از قابلیت شارژ سریع پشتیبانی کند) فناوری Power IQ حجم ولتاژ مورد نیاز وسیله شما را به صورت هوشمند حساب می کند و می تواند ولتاژ یک درگاه را تا ۲٫۴ یا کل دو درگاه را تا ۳ ولت بالا ببرد.
در اکثر پاوربانک ها به علت مقاومت کابل، حجم ولتاژ کم می شود؛ اما به لطف تکنولوژیVoltage Boost این ولتاژ اتلافی، جبران شده تا سرعت شارژ به حالت ثابت جریان داشته و سرعت آن در بالاترین شکل ممکن باقی بماند.
باتری هایی که این روز ها در کالا های دیجیتال به کار گرفته می شوند، معمولا از دو دسته باتری های لیتیوم یونی و باتری های لیتیوم پلیمری می باشند. باتری های نوع لیتیوم یونی فقط در دمای ۲۰- تا ۶۰ درجه کارکرد درستی دارند؛ درصورتی که باتری های لیتیوم پلیمری در محدوده بیشتری از دما، پاسخگو هستند و باتری مورد نیاز دستگاه را مهیا می کنند؛ اما می توان گفت بالاترین امتیاز باتری های لیتیوم پلیمری وزن آن ها می باشد. اگر دو شارژر همراه با گنجایش برابر و بدنه یکسان را مورد مقایسه قرار دهید، متوجه می شوید پاوربانکی که دارای باتری لیتیوم پلیمری است، از وزن سبک تری برخوردار است. فرق دیگر این دو مدل باتری در دوام آن ها می باشد، از آنجا که باتری های لیتیوم پلیمری نسبت به باتری های لیتیوم یونی میزان کمتری انرژی خروجی دارند، بیشتر عمر می کنند. اما باتری های لیتیوم یونی به منظور طول عمر بیشتر باید به صورت منظم و مشخص شده ای شارژ شوند.
ظرفیت باتری هر موبایل با موبایل دیگر فرق می کند. برای مطلع شدن از میزان ظرفیت باتری گوشی خود، به قسمت تنظیمات مراجعه کنید. شما باید متناسب با حجم باتری تلفن موبایلتان، خرید پاوربانک متناسب خود را داشته باشید. در حقیقت با تقسیم ظرفیت شارژر همراه بر ظرفیت باتری موبایل، می توانید بفهمید که با پاوربانک منتخب چند بار قادر هستید موبایل خود را شارژ کنید.
پاوربانک های متناسب با زیستگاه
این پاوربانک ها که اخیرا به بازار قدم گذاشته اند، توان خود را به واسطه ی پنل های خورشیدی کسب می کنند. در حقیقت در این پاوربانک ها باتری کار شده است که وقتی این پانل های خورشیدی در زیر نور خورشید قرار می گیرند، به آسانی شارژ می شوند، زمانی که باتری این پاوربانک ها شارژ شود، قادر است موبایل همراه و یا لپ تاپ شما را سریعا شارژ نماید. از این رو شما در روز های ابری و بارانی نیز می توانید آن را مورد استفاده قرار دهید. این مدل شارژر های همراه از انرژی تجدید پذیر خورشید جهت شارژ نمودن لوازم برقی شما استفاده می کنند، اندازه ابعاد آنها کوچک بوده و به آسانی قابل جابجایی هستند.
توصیه ای که در خرید پاوربانک و استفاده از آن ها باید به آن توجه کنید، این است که پاور بانک خود را برای مدت ها در کمد قرار ندهید. سعی کنید حداقل هرچند وقت یکبار از پاوربانک خود استفاده کنید. اگر این پاوربانک، چند مدت استفاده ای از آن نشود، احتمال دارد توان و کارایی خود را از دست بدهد.