پیشرفت تکنولوژی و حرفه ای شدن دنیای بازی و گیمینگ، کاربران و گیمرها را بر آن داشته که از تجهیزات حرفه ای گیمینگ استفاده نمایند. یکی از این وسایل نیز هدست های گیمینگ می باشد که گیمرها برای تفکیک صدای بهتر و تمرکز بیشتر روی بازی ها از آن ها استفاده می نمایند. اما انتخاب و خرید یک هدست گیمینگ مناسب چه از لحاظ قیمت و چه از لحاظ کیفیت بین این همه محصول موجود در بازار، کار ساده ای نیست. لذا ما در بست رویو بهترین هدست گیمینگ را با صفحه بررسی تخصصی و همچنین قیمت به روز شده آنها را برایتان آورده ایم تا شما با مقایسه کیفیت و قیمت آنها، بهترین انتخاب را نمایید.
بهترین ها
هدست گیمینگ تسکو (TSCO) مدل TH 5153
هدست گیمینگ ریزر مدل BLACKSHARK V2 X
هدفون گیمینگ لاجیتک مدل G433
هدست گیمینگ ریزر مدل KRAKEN X
هدست گیمینگ اونیکوما مدل k20
هدست گیمینگ بی سیم ایسوس مدل ROG Strix Go 2.4
هدست گیمینگ سیمی رپو (Rapoo) مدل VH510
هدست گیمینگ سیمی هایپرایکس مدل Cloud II
هدست گیمینگ تسکو مدل GH 5157
هدست گیمینگ هویت مدل H2010d
فروش ویژه
فروش ویژه
برای گیمرها، حال چه گیمرهای کامپیوتر و چه کنسول های بازی، هیچ اسپیکری یا سیستم صوتی جای هدست را نمی تواند برای آنها بگیرد. پس اگر میخواهید از بازی خود لذت برید و در بازی موردعلاقه تان غرق شوید، بهترین راه استفاده از بهترین هدست گیمینگ است.
برای یک گیمر چیزی مهم تر از بازی کردن در فضایی بدون مزاحمت و آرامش نیست. برای خیلیها گیم، جنبه تفریح و سرگرمی ندارد. بلکه مثل شغل آنهاست. گیمری این روزها با پیشرفت در حوزه بازی و حرفه ای شدن آن یک شغل پردرآمد به حساب می آید و شما باید برای آن هزینه نمایید. مهم ترین این هزینه ها، تجهیزات گیمینگ هست.
برای خرید یک هدست گیمینگ خوب تلاش کرده ایم تمام اطلاعات مورد نیاز شما را برای یک خرید خوب گردآوری کنیم تا شما با خیال راحت بتوانید یک هدست گیمینک خوب خرید نمایید. پس با ما همراه باشید تا معیارهای مهم در انتخاب بهترین هدست گیمینک را به شما معرفی نماییم.
توجه داشته باشید که پلتفرم بازی شما بر انتخاب نوع هدست گیمینگ تاثیر می گذارد. رایجترین سیستم های بازی امروز عبارتند از: ویندوز کامپیوتر، ایکس باکس، پلی استیشن ۴ یا 5 و حتی اندروید و … است. به طور کلی، هدفون با یک اتصال ۳.۵ میلیمتری باید در تمام سیستمها کار کند. با این حال، به دلیل ویژگیهای خاص نرمافزاری یک کنسول ممکن است برخی هدست ها از یک بازی خاص پشتیبانی نکنند. پس این نکته را مد نظر داشته باشید.
به عنوان مثال هدستهای گیمینگ مخصوص پلی استیشنهای شرکت سونی (Sony) را در نظر بگیرید. این هدفونها با کیفیت صدای 7.1 کانالی مخصوص گیم تولید شدهاند. اگر تصمیم دارید از هدستهای بازی Sony Wireless Gold و Platinum بی سیم PlayStation در Xbox One استفاده کنید، باید هدست بازی را به صورت دستی از طریق کابل موجود در بسته اصلی متصل کنید. سپس ، باید جک را به آداپتور جداگانه ای که مایکروسافت منحصراً برای Xbox One تولید کرده وصل کنید. میتوانید با این روش هدست PlayStation را برای Xbox One استفاده کنید. اما بجای شنیدن صدا در یک کانال، صوت را به صورت دوصدایی دریافت میکنید. این بنابراین هدست گیمینگ مناسب تمام پلتفرمها نیست.
هدست ها از نظر نوع اتصالشان بیسیم یا باسیم هستند. هر کدام از این هدفونها مزایا و معایبی دارند. انتخاب هر کدام بر کیفیت بازی شما اثر میگذارد.
هدست سیمی: اتصال آن از طریق Jack یا همان جک 5 میلیمتری یا USB است. هدست سیمی برای پلتفرم خاصی طراحی نشده است. برای همین هم ارزان است و هم تنوع بالایی دارد. علاوه بر آن نیازی به شارژ ندارد. با وجود سیم، بسیار سبک هستند. معمولا با این هدستها هنگام بازی راحت نخواهید بود. مثلا موقع بازی جابهجایی برایتان مشکل خواهد بود. همچنین استفاده زیاد و تکان خوردن حین بازی به مرور زمان باعث آسیب به کابل میشود.
هدست بی سیم: در هدست بیسیم به جای سیم از دانگل USB یا بلوتوث برای اتصال استفاده میشود. اگر عادت دارید موقع بازی تکان بخورید یا سریع هیجانزده میشوید، بهترین انتخاب هدست بیسیم است. دیگر نگران کنده شدن سیم نخواهید بود. بیشتر پلتفرمهای جدید از اتصال بیسیم پشتیبانی میکنند. اگر سیستم شما هم جزو این پلتفرمهاست، پس با خیالت راحت هدست بیسیم بخرید. تنها ایراد هدستهای بیسیم گران بودن، عمر کم باتری و زمان شارژ طولانی است. اگر مدل بیسیم را انتخاب میکنید، حتماً یک شارژر فست هم برای آن تهیه کنید.
کیفیت ساخت، به ویژه راحتی و دوام، باید یکی از بزرگترین اولویت های شما هنگام جستجوی هدفون مخصوص بازی باشد. ساعتهای طولانی بازی، ریاکشنهای یک گیمر موقع بازی از عصبانیت گرفته تا هیجان ممکن است به هدست آسیب بزند. کیفیت ساخت به معنی انعطاف پذیری و خاص بودن طراحی است تا گیمر بتواند ساعتهای طولانی بدون دردسر بازی کند. طراحی و ساخت قسمتهای مختلف هدست بر کیفیت آن تاثیر میگذارد. Headband، Ear Cups، Clamp Force، Weight قسمتهای مهم هدست هستند. در ادامه هر قسمت را به تفکیک بررسی میکنیم:
به قسمت قوسی شکل هدفون Headband (هدبند) میگویند. تولیدکنندگان معمولاً این قسمت را از فلز یا پلاستیک میسازند. هدستهای پلاستیکی دوام کمی دارند. حتی اگر پلاستیک آنها مرغوب باشد. در عوض هدستهای فلزی یا هدستهایی با قاب فلزی محکمتر هستند. جنس بالشتک Headband هم مهم است. بالشتک به قسمتی میگویند که هنگام استفاده از هدفون با قسمت بالای سر در تماس است. این بالشتکها هرچه ضخیمتر و سبکتر باشند بهتر است. چون از فشار زیاد هدستهای سنگین کم میکنند.
بعد از Headband، مهمترین قسمت هدفون Ear Cups آن است. قسمتی از هدفون که گوش شما را میپوشاند Ear Cups مینامند. جنس این قسمت میتواند چرم، مخمل یا پارچهای باشد. در مقایسه با پارچه و چرم جنس مخمل مناسبتر است. در Ear Cups مخملی گردش هوا سریعتر است. بنابراین از تعریق گوشیهای جلوگیری میکند. اگر قیمت برایتان اهمیتی ندارد، Ear Cups چرم هم انتخاب خوبی است.
Clamp Force یا گیره فشاری وظیفه نگه داشتن هدست روی سر را به عهده دارد. گیره فشاری هدست را روی سر شما کیپ میکند. اگر Clamp Force بیش اندازه شل باشد، مدام از سرتان میافتد. همچنین اگر بیش از اندازه محکم باشد باعث فشار به دو طرف سرتان میشود. بنابراین بهترین هدست گیم مدلی است که هنگام بازی با افتادن یا فشار زیاد شما را کلافه نکند. بلکه از هر جهت نیروی یکنواختی بر سرتان وارد کند.
وزن یکی از فاکتورهای مهم هنگام خرید هدست گیم است. اگر به راحتی خود هنگام بازی اهمیت میدهید، هدست سبک انتخاب مناسبی است. اگر زیاد به وزن توجهی نمیکنید و کیفیت بالا برای شما مهمتر است میتوانید هدست سنگین بخرید. (هر چند گردندرد و مشکلات ستون فقرات را نباید فراموش کنید.) این هدستها بخاطر مواد مرغوب وزن بالاتری دارند. البته معمولا از بالشتک اضافی برای راحتی بیشتر استفاده میشود.
هدست میخواهید یا هدفون مد نظرتان است؟ هدست و هدفون در حقیقت یکسانند ولی تفکر رایجی بین گیمرها که وجود دارد بین این دو تفاوت قائل میشود. هدفون ها و هدست ها کیفیت صدا را بالا میبرند و جزئیات صدا را به خوبی منتقل می کنند. همچنین خروجی سیگنال های صوتی بسیار خوبی دارند، این بدین یعنی است که صداهای خارجی تاثیری بر کیفیت صدای خروجی از هدست و هدفون شما ندارند. معمولاْ از هدفون ها برای گوش دادن به موسیقی استفاده میکنند. ولی در هدست ها علاوه بر این قابلیت یک میکروفن هم دارید. این اصلیترین تفاوت هدست و هدفون گیمینگ است. به این نکته توجه داشته باشید که هدفون گیمینگ در مقابل هدست گیمینگ کارایی کمتری دارند. به خصوص که این روزها اغلب مردم بازی های آنلاین را به دیگر بازیها ترجیح می دهند و یا همه در حال استریم و لایو هستند. ولی اگر نمیخواهید بودجه بالایی را صرف کنید یا مصرف کمی دارید هدفون انتخاب مناسبی است. البته اکثر هدفون های جدید میکروفن داخلی دارند یا امکان خرید یک میکروفن جداگانه هم وجود دارد. پس به طور کلی مشکلی نخواهید داشت.