خانه تماس با ما مقالات

فروش ویژه

نقد و بررسی گوشی موبایل گوگل Pixel 2 XL به همراه راهنمای خرید

بررسی و راهنمای خرید گوشی گوگل Pixel 2 XL

 

اگر از طرفداران گوشی های اندرویدی هستید و گوگل Pixel 2 XL یکی از گزینه های خریدتان است، این راهنمای خرید را از دست ندهید. در این راهنمای خرید قصد داریم به نقد و بررسی گوگل Pixel 2 XL بپردازیم و این گوشی را به چالش بکشیم. با بست ریویو همراه باشید.

 
 
در اکتبر سال ۲۰۱۷ میلادی شرکت گوگل به طور رسمی از سری دوم گوشی های اختصاصی خود با لقب پیکسل رونمایی کرد. این سری از گوشی های گوگل هم در دو نسخه معرفی شدند و به ترتیب گوگل پیکسل ۲ (Google Pixel 2) و گوگل پیکسل ۲ ایکس ال (Google Pixel 2 XL) نام گرفتند. این دو گوشی به دلیل اینکه مستقیما توسط گوگل تولید و عرضه شده‌اند تحت پشتیبانی گوگل قرار دارند و تمام آپدیت های اندروید را در سریع‌ترین زمان ممکن دریافت می‌کنند. بنابراین این امر سبب شده که گوگل Pixel 2 و گوگل Pixel 2 XL مورد استقبال طرفداران اندروید قرار گیرد.
 

اگر به خاطر داشته باشیم پیش از این گوشی گوگل Pixel 2 XL در دو مقاله "تاپ ۱۰ موبایل : راهنمای خرید بهترین گوشی ها برای عکاسی " و "تاپ ۱۰ موبایل: راهنمای خرید بهترین گوشی های پرچمدار بازار " به عنوان گوشی های برتر بازار معرفی شده بود و این مسئله سبب شد تا ما به دنبال ارائه یک نقد و بررسی اختصاصی برای این گوشی و به چالش کشیدن هرچه بیشتر آن باشیم. بنابراین در این راهنمای خرید قصد داریم به نقد و بررسی گوگل Pixel 2 XL بپردازیم. اگر به فکر خرید این گوشی هستید، توصیه می‌کنیم ادامه این نقد را با دقت کامل مطالعه نمایید. با بست ریویو همراه باشید.

 
 
 

 نقد و بررسی کامل و جزئی گوشی موبایل گوگل Pixel 2 XL

 

⭐️ نقد و بررسی گوگل Pixel 2 XL از نظر طراحی و ظاهر

 
 

گوشی گوگل Pixel 2 XL طراحی با کیفیتی دارد و از نمای رو به رو خوب به نظر می‌رسد، اما سبک طراحی و ظاهر پنل پشت گوشی اصلا جالب به نظر نمی‌رسد!

 

مثل همیشه نقد و بررسی گوگل Pixel 2 XL را هم با زیر ذره‌بین قرار دادن سبک طراحی و ظاهر گوشی آغاز می‌کنیم. گوگل سعی کرده سبک طراحی منحصر به فردی را برای سری گوشی های پیکسل خود ایجاد کند و در این راستا هم نسبتا موفق بوده است. ابعاد کلی بدنه گوشی گوگل Pixel 2 XL برابر با ۷٫۹ در ۷۶٫۷ در ۱۵۷٫۹ میلیمتر است و دستگاه ۱۷۵ گرم وزن دارد. فریم اصلی دستگاه از آلومینیوم ساخته شده و پنل جلو گوشی به همراه بخش فوقانی پنل پشت آن از شیشه تشکیل می‌شوند. گوگل Pixel 2 XL از استاندارد ضد آب IP67 هم پشتیبانی می‌کند و بدین سبب می‌تواند تا مدت زمان ۳۰ دقیقه در عمق ۱ متری آب دوام داشته باشد. بنابراین تا به اینجای کار همه چیز عادی و منطبق با مشخصات فنی اغلب گوشی های رده بالای دیگر بازار است.

 

زمانی که از نمای رو به رو به گوشی گوگل Pixel 2 XL نگاه کنید، متوجه می‌شوید که برخلاف سال گذشته گوگل سعی کرده لبه ها یا حاشیه‌های صفحه نمایش گوگل Pixel 2 XL را باریک‌تر کند تا سبک طراحی نمایشگر و نمای رو به روی گوشی مدرن‌تر به نظر برسد. گوگل در این راستا تا حدی موفق عمل کرده اما جای کار و بهبود بیشتر هم وجود داشته چون در بخش فوقانی و زیرین نمایشگر گوگل Pixel 2 XL حاشیه‌هایی دیده می‌شود که بدون تردید اگر باریک‌تر می‌شدند، ظاهر بهتری برای گوشی به ارمغان آورده می‌شد. طبق آمار چیزی در حدود ۷۴٫۶ درصد از مساحت پنل جلوی گوگل Pixel 2 XL توسط نمایشگر آن احاطه شده است.

 

 

زمانی که از نمای پشت به گوشی گوگل Pixel 2 XL نگاه کنید بیشتر متوجه سبک طراحی منحصر به فردی خواهید شد که گوگل سعی کرده در طراحی سری گوشی های پیکسل خود پیاده‌سازی کند. در بخش فوقانی پنل پشت قسمت شیشه‌ای دیده می‌شود که لنز دوربین اصلی گوشی در گوشه آن تعبیه شده است. سایر بخش های پنل پشت گوشی هم آلومینیومی هستند و اسکنر انگشت گوشی هم درست در بالاترین بخش همین قسمت از بدنه دستگاه نصب شده است. اگرچه تلاش گوگل برای ایجاد یک ظاهر متفاوت در سری گوشی های پیکسل تحسین‌برانگیز است، اما به نظر ما ظاهر گوشی گوگل Pixel 2 XL به ویژه از نمایش پشت در مقایسه با سایر پرچمداران بازار مثل گلکسی S9، گلکسی S8، آیفون X، هوآوی P20 Pro و غیره هیچ حرفی برای گفتن ندارد.

⭐️ کیفیت ساخت خوب

⭐️ پشتیبانی از استاندارد ضد آب IP67

⭐️ بهره‌مندی از اسکنر انگشت

 
 
 

 نقد و بررسی گوگل Pixel 2 XL از نظر صفحه نمایش

 
 

وضوح تصویر و تراکم پیکسلی صفحه نمایش ۶ اینچی گوگل Pixel 2 XL عالی است، اما نمایشگر گوشی در تولید روشنایی ضعف محسوسی دارد!

 

در این مرحله از نقد و بررسی گوشی موبایل گوگل Pixel 2 XL به ارزیابی عملکرد صفحه نمایش آن می‌پردازیم. گوگل Pixel 2 XL از صفحه نمایشی ۶ اینچی و از نوع P-OLED بهره می‌برد که وضوح تصویر ۲۸۸۰ در ۱۴۴۰ پیکسل را ارائه کرده است. بدین سبب صفحه نمایش گوشی به تراکم پیکسلی در حدود ۵۳۸ پیکسل در هر اینچ دست پیدا می‌کند که تراکم بسیار خوبی محسوب می‌شود. ضمنا گوگل روی صفحه نمایش گوشی گوگل Pixel 2 XL را با شیشه گوریلاگلس ۵ پوشانده و بدین صورت مقاومت آن در برابر خراشیدگی را افزایش می‌دهد. صفحه نمایش گوشی نسبت ۱۸ به ۹ دارد و از قابلیت کاربردی "نمایشگر همیشه روشن" یا همان "Always on Display" هم پشتیبانی می‌کند.

 

همانطور که قبلا هم اشاره کرده بودیم صفحه نمایش گوگل Pixel 2 XL چیزی در حدود ۷۶٫۴ درصد از کل مساحت پنل جلوی گوشی را در بر گرفته و حاشیه‌های باریکی دارد. زمانی که در حال استفاده از گوشی گوگل Pixel 2 XL هستید، کیفیت خوب صفحه نمایش آن و شادابی رنگ ها و تفکیک‌پذیری بالای آن ها به وضوح قابل درک خواهد بود. اما هرچقدر صفحه نمایش گوشی از نظر رزولوشن، تراکم پیکسلی و شادابی رنگ عملکرد خوبی دارد، کیفیت آن در قبال نوردهی و تولید روشنایی پایین است! متاسفانه طبق بررسی های صورت گرفته مشخص شد که صفحه نمایش گوگل Pixel 2 XL نهایتا قادر است تا به ماکسیمم روشنایی حدود ۴۶۰ نیت دست پیدا کند. این مقدار از روشنایی در مقایسه با روشنایی که صفحه نمایش سایر گوشی های رده بالای بازار مثل گلکسی S9، آیفون ۸ و غیره ارائه می‌کنند بسیار ناامیدکننده است.

 

با توجه به این موضوع احتمال دارد در شرایط خاص و به ویژه زمانی که زیر نور مستقیم آفتاب در حین استفاده از گوشی گوگل Pixel 2 XL هستید با مشکلات خاصی رو به رو شوید و مجبور باشید تا مقدار روشنایی صفحه نمایش گوشی خود را در حالت حداکثر قرار دهید تا محتوای روی نمایشگر به خوبی قابل تفکیک و شناسایی باشند. بدون تردید روشنایی کمی که صفحه نمایش گوگل Pixel 2 XL تولید می‌کند یکی از اصلی ترین نقاط ضعف این گوشی خواهد بود.

⭐️ بزرگ بودن صفحه نمایش

⭐️ وضوح تصویر عالی صفحه نمایش

⭐️ تراکم پیکسلی عالی صفحه نمایش

⭐️ پشتیبانی از قابلیت "نمایشگر همیشه روشن"

⭐️ شادابی رنگ و تفکیک‌پذیری خوب محتوای صفحه نمایش

 
 
 

 نقد و بررسی گوگل Pixel 2 XL از نظر تراشه، رم و حافظه داخلی

 
 

تلفن همراه ( گوگل Pixel 2 XL ) علیرغم بهره‌مندی از تراشه اسنپدراگون ۸۳۵ قدرت عملکرد عالی دارد، اما متاسفانه گوشی از اتصال حافظه جانبی پشتیبانی نمی‌کند!

 

یکی از مهترین موضوعاتی که باید در نقد و بررسی گوگل Pixel 2 XL یا هر گوشی دیگر به آن اشاره شود مربوط به پتانسیل پردازنده و قدرت پردازشی دستگاه می‌شود. گوشی گوگل Pixel 2 XL به تراشه اسنپدراگون ۸۳۵ کوالکام مجهز است که قبل از معرفی تراشه اسنپدراگون ۸۴۵ کوالکام پرچمدار سری تراشه‌های این شرکت بود. تراشه اسنپدراگون ۸۳۵ از پردازنده مرکزی هشت هسته‌ای بهره می‌برد که هشت هسته پردازشگر آن در دو کلاستر یا مجموعه دسته‌بندی شده‌اند. مجموعه نخست شامل چهار هسته Kryo با فرکانس کاری ۱٫۹ گیگاهرتز می‌شود و دسته دوم هم شامل چهار هسته پردازشگر دیگر با فرکانس کاری ۲٫۳۵ گیگاهرتز خواهد بود. همچنین پردازنده گرافیکی Adreno 530 هم در تراشه اسنپدراگون ۸۳۵ کوالکام بکار رفته که یک پردازنده گرافیکی قدرتمند است. رم گوگل Pixel 2 XL ظرفیت ۴ گیگابایتی دارد و در کنار تراشه خوب گوشی سبب شده تا قدرت پردازشی مناسبی برای دستگاه به ارمغان آورده شود.

 

 

طبق بررسی های صورت گرفته گوشی گوگل Pixel 2 XL نشان داد که علیرغم تجهیز بودن به تراشه اسنپدراگون ۸۳۵ قدرت پردازشی خوبی دارد و در برخی زمینه ها حتی از گوشی هایی مثل گلکسی S9 و S9 پلاس سامسونگ هم بهتر عمل می‌کند. البته باید اشاره کنیم که در خیلی از بنچمارک ها هم قدرت عملکرد گوگل Pixel 2 XL در مقایسه با سایر گوشی های هم رده به مراتب کمتر بوده است.

 

به صورت کلی باید گفت که گوگل Pixel 2 XL قدرت پردازشی قابل قبولی دارد. در حین استفاده از این گوشی و حتی اجرای بازی های سنگین اندرویدی کوچک‌ترین لگ و تاخیری در عملکرد آن احساس نخواهید کرد. هماهنگی بستر نرم افزاری و سخت افزاری دستگاه به بهترین شکل ممکن انجام شده و این موضوع روی عملکرد روان گوشی تاثیر به سزایی دارد. بنابراین گوگل Pixel 2 XL از نظر قدرت پردازشی یک گوشی مناسب است. اما وضعیت حافظه داخلی گوگل Pixel 2 XL چگونه خواهد بود؟ گوشی گوگل Pixel 2 XL از نظر حافظه داخلی شامل دو نسخه مختلف ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایتی می‌شود که متاسفانه امکان اتصال حافظه جانبی به آن ها و افزایش فضای ذخیره‌سازی اطلاعات دستگاه وجود ندارد.

⭐️ قدرت پردازشی عالی

⭐️ هماهنگی عالی بستر سخت افزاری و نرم افزاری

 
 
 

 نقد و بررسی گوگل Pixel 2 XL از نظر کیفیت دوربین اصلی و سلفی

 
 

دوربین اصلی گوگل Pixel 2 XL عالی است و دوربین سلفی آن هم عملکرد مطلوبی دارد. ضمنا هر دو دوربین اصلی و سلفی گوشی از حالت پرتره پشتیبانی می‌کنند!

 

در این مرحله از نقد و بررسی گوگل Pixel 2 XL نوبت به دوربین اصلی و سلفی این گوشی می‌رسد. برخلاف خیلی از پرچمداران فعلی بازار، دوربین گوشی گوگل Pixel 2 XL فقط از یک لنز واحد ۱۲٫۲ مگاپیکسلی بهره می‌برد که دیافراگم F/1.8 دارد. این لنز دوربین از قابلیت هایی همچون تثبیت اپتیکال تصویر (OIS)، فوکوس خودکار مرحله‌ای، فوکوس خودکار لیزری، فوکوس لمسی، تشخیص خودکار چهره، HDR، عکسبرداری پانوراما و همچنین ضبط ویدئوهای ۴K با نرخ ۳۰ فریم در هر ثانیه پشتیبانی می‌کند. شابد با مرور ویژگی های لنز دوربین اصلی گوگل Pixel 2 XL تصور کنید که کیفیت عملکرد آن معمولی خواهد بود، اما در عمل به واقع اینطور نیست و دوربین اصلی گوشی گوگل Pixel 2 XL به مراتب بهتر از انتظاری که داشتیم عمل کرده است.

 

دوربین اصلی گوگل Pixel 2 XL تقریبا در هر شرایط عکس های با کیفیت ضبط می‌کند. شادابی رنگ ها و تفکیک‌پذیری آن ها در عکس هایی که با دوربین ۱۲ مگاپیکسلی گوگل Pixel 2 XL ثبت می‌شوند بسیار بالاست و جزئیات تصویر هم به خوبی ثبت می‌شوند. کیفیت عملکرد دوربین اصلی گوشی گوگل Pixel 2 XL به قدری بالاست که می‌توان آن را با دوربین گوشی هایی مثل آیفون ۸، آیفون ۸ پلاس و محصولات هم رده آن ها مقایسه کرد. نکته جالب بعدی مربوط به سرعت عمل بسیار بالای شاتر دوربین اصلی گوشی گوگل Pixel 2 XL  می‌شود. سرعت عمل شاتر دوربین اصلی گوگل Pixel 2 XL  بسیار بالاست و طبق بررسی ها کل پروسه ضبط تصویر با دوربین اصلی این گوشی در حدود ۰٫۹۶ ثانیه به طول می‌انجامد. بنابراین یکی از اصلی ترین نقاط قوت گوگل Pixel 2 XL مربوط به دوربین اصلی عالی آن می‌شود.

 

اما در سمت مقابل دوربین سلفی گوگل Pixel 2 XL از یک لنز ۸ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.4 بهره می‌برد. طبق بررسی هایی که انجام شد، دوربین سلفی گوشی گوگل Pixel 2 XL هم عملکرد قابل قبولی داشت، اما نباید انتظار بیش از اندازه‌ای از دوربین سلفی و ۸ مگاپیکسلی این گوشی داشته باشیم. خوشبختانه هم دوربین اصلی و هم دوربین سلفی گوشی از حالت پرتره (Portrait Mode) پشتیبانی می‌کنند. بدین ترتیب می‌توانید با آن ها تصاویر هنری جالبی را ایجاد کنید. پس اگر اهل عکسبرداری هستید و به کیفیت دوربین گوشی اهمیت می‌دهید، گوشی گوگل Pixel 2 XL برایتان انتخاب خوبی خواهد بود.

⭐️ کیفیت عملکرد عالی دوربین اصلی

⭐️ کیفیت خوب دوربین سلفی

⭐️ پشتیبانی دوربین سلفی و اصلی از حالت پرتره

 
 

 نقد و بررسی گوگل Pixel 2 XL از نظر عملکرد سیستم عامل و رابط کاربری

 
گوگل Pixel 2 XL از اندروید ۸ اوریو استاک بهره می‌برد و بدون وقفه آپدیت های اندروید را دریافت می‌کند! ضمنا هماهنگی بستر نرم افزاری و سخت افزاری گوشی عالی است!
 

گوشی گوگل Pixel 2 XL توسط شرکت گوگل تولید و پشتیبانی می‌شود، بنابراین از نظر سیستم عامل یک تفاوت اساسی در مقایسه با سایر گوشی های اندرویدی دارد! این تفاوت مربوط به نصب بودن نسخه خام یا استاک سیستم عامل اندروید می‌شود! یعنی هیچ رابط کاربری روی سیستم عامل اندرویدی که در گوشی گول گوگل Pixel 2 XL نصب است وجود ندارد که منجر به ایجاد تغییر در ظاهر و عملکرد آن شود. گوگل اندروید ۸ اوریو استاک را روی گوگل Pixel 2 XL نصب کرده است. بهره‌مند بودن گوشی از اندروید استاکی که مستقیما توسط خود گوگل طراحی و روی گوگل Pixel 2 XL نصب شده، سبب شده تا هماهنگی بهتری مابین بستر نرم افزاری و سخت افزاری دستگاه ایجاد شود و به نوعی احساس شود که یک سیستم عامل منحصر به فرد و اختصاصی روی گوگل Pixel 2 XL نصب است.

 
 
 

زمانی که در حال استفاده از گوشی گوگل Pixel 2 XL هستید، به خوبی روان و سلیس بودن عملکرد سیستم عامل اندروید را در آن احساس خواهید کرد. در حین استفاده از این گوشی با هیچ لگ و تاخیری رو به رو نمی‌شوید و حتی دستگاه در شرایطی که چندین اپلیکیشن در پس زمینه آن و بخش "اپلیکیشن های اخیر" (Recent Apps) فعال باشد هم بسیار روان و سلیس عمل می‌کند. ضمنا با توجه به اینکه گوگل Pixel 2 XL مستقیما توسط گوگل پشتیبانی می‌شود و هیچ رابط کاربری خاصی روی سیستم عامل آن نصب نیست، تمام آپدیت های اندروید بدون وقفه برای آن منتشر می‌شوند. بنابراین با خرید گوشی گوگل Pixel 2 XL همیشه از اولین کسانی خواهید بود که جدیدترین نسخه سیستم عامل اندروید و آپدیت های آن را تجربه می‌کنند. این دو موضوع از اصلی ترین نقاط قوتی هستند که از نظر رابط کاربری و سیستم عامل باید به آن ها اشاره می‌شد.

 

⭐️ بهره‌مندی از اندروید ۸ اوریو به طور پیش فرض

⭐️ بهره‌مند بودن از اندروید خام یا استاک

⭐️ دریافت بدون وقفه آپدیت های سیستم عامل اندروید

⭐️ عملکرد بسیار روان سیستم عامل و هماهنگی عالی بستر نرم افزاری و سخت افزاری

 
 

 نقد و بررسی گوگل Pixel 2 XL از نظر ظرفیت اسپیکر و باتری

 

اسپیکرهای گوگل Pixel 2 XL کیفیت خوبی دارند و شارژدهی باتری دستگاه هم عالی است، اما سرعت شارژ مجد باتری گوشی چنگی به دل نمی‌زند!

 

گوشی گوگل Pixel 2 XL از اسپیکر های دوبل و استریو بهره می‌برد که کیفیت صدای خروجی از آن ها مطلوب است. طبق بررسی هایی که انجام شد شدت و کیفیت صدای خروجی از اسپیکرهای گوگل Pixel 2 XL تقریبا با کیفیت و شدت صدای اسپیکرهای آیفون ۸ پلاس اپل برابری می‌کند. جزئیات دقیق تر مربوط به این مسئله را در جدول فوق مشاهده می‌کنید. همانطور که می‌بینید شدت صدای خروجی از اسپیکر های گوگل Pixel 2 XL در حدود ۷۶٫۳ دسی‌بل بوده است.

 

اما یکی از مهترین بخش های نقد و بررسی گوگل Pixel 2 XL مربوط به ارزیابی عملکرد باتری آن می‌شود. باتری گوگل Pixel 2 XL ظرفیت ۳۵۲۰ میلی آمپر ساعتی دارد و از قابلیت شارژ سریع پشتیبانی می‌کند، اما متاسفانه قابلیت پشتیبانی از شارژ بیسیم را ندارد. باتری گوگل Pixel 2 XL در تست هایی که انجام شد توانست ۸ ساعت و ۵۷ دقیقه شارژدهی را از خود به ثبت برساند. این مقدار از توانی که باتری گوشی هایی همچون آیفون ۸، گلکسی S8، گلکسی S9 و S9 پلاس ثبت کرده‌اند به مراتب بیشتر است. طبق این نتیجه به دست آمده پیش‌بینی می‌کنیم باتری گوگل Pixel 2 XL بتواند در حالت عادی به راحتی تا ۱۸ ساعت انرژی مورد نیاز گوشی را تامین کند. متاسفانه همانطور که در جدول زیر مشاهده می‌کنید سرعت شارژ مجدد باتری گوگل Pixel 2 XL چندان چنگی به دل نمی‌زد و باتری این گوشی تقریبا برای فول شارژ شدن به ۱۵۲ دقیقه زمان نیاز دارد که زمان طولانی برای شارژ باتری یک گوشی است.

⭐️ بهره‌مندی ز اسپیکرهای استریو با کیفیت

⭐️ شارژدهی خوب باتری

 
 

 راهنمای خرید گوشی موبایل و نقد و بررسی گوگل Pixel 2 XL 

 

متاسفانه قیمت گوگل Pixel 2 XL گران است و به نظر ما این گوشی ارزش خرید بالایی ندارد!

 

نسخه پایه گوشی گوگل Pixel 2 XL که از حافظه داخلی ۶۴ گیگابایتی بهره می‌برد هم اکنون در بازار کشورمان با قیمتی در حدود ۵٫۷ میلیون تومان به فروش می‌رسد. با توجه به بررسی که انجام شد مطمئنا مشخص است که گوگل Pixel 2 XL یک گوشی با کیفیت و توانمند خواهد بود اما با این حال به نظر ما ارزش صرف هزینه‌ این چنینی را ندارد. بنابراین قیمت گران و ارزش خرید پایین از نقاط ضعف گوگل Pixel 2 XL محسوب می‌شوند.

 

 خرید نقد و بررسی گوگل Pixel 2 XL : جدول مشخصات فنی

 

پیش از اینکه به شروع نقد و بررسی گوگل Pixel 2 XL بپردازیم، بهتر است مروری بر مشخصات فنی و ویژگی های اصلی آن داشته باشیم. بدین ترتیب بهتر قادر به برقراری ارتباط با نقد و بررسی گوگل Pixel 2 XL خواهید بود. برخی از اصلی ترین مشخصات فنی گوگل Pixel 2 XL به شرح زیر است:

 

⭐️ جنس بدنه : فلزی و شیشه‌ای (یکپارچه)

 

------------------------------------------------------------------------------

⭐️ وزن (گرم) : ۱۷۵

​------------------------------------------------------------------------------

⭐️ ابعاد (میلیمتر) : ۷٫۹ در ۷۶٫۷ در ۱۵۷٫۹ میلیمتر

​------------------------------------------------------------------------------

⭐️ صفحه نمایش : ۶ اینچی نوع P-OLED

​------------------------------------------------------------------------------

⭐️ وضوح صفحه نمایش : 2880 در ۱۴۴۰ پیکسل

​------------------------------------------------------------------------------

⭐️ تراکم پیکسلی : ۵۳۸ پیکسل در هر اینچ

​------------------------------------------------------------------------------

⭐️ سیستم عامل (پیش‌فرض) : اندروید ۸٫۰ اوریو

​------------------------------------------------------------------------------

⭐️ مدل تراشه : اسنپدراگون ۸۳۵

​------------------------------------------------------------------------------

⭐️ مقدار رم RAM : چهار گیگابایتی

​------------------------------------------------------------------------------

⭐️ حافظه داخلی : ۶۴/۱۲۸ گیگابایتی

​------------------------------------------------------------------------------

⭐️ دوربین اصلی : ۱۲٫۲ مگاپیکسلی

​------------------------------------------------------------------------------

⭐️ دوربین سلفی : ۸ مگاپیکسلی

​------------------------------------------------------------------------------

⭐️ باتری : ۳۵۲۰ میلی آمپر ساعتی

​------------------------------------------------------------------------------

⭐️ ویژگی های خاص :  اسکنر انگشت، شارژ سریع

​------------------------------------------------------------------------------

⭐️ قیمت تقریبی : ۵٫۷ میلیون تومان

​------------------------------------------------------------------------------

⭐️ امتیاز بست ریویو :   ۹.۷ از ۱۰ 

​------------------------------------------------------------------------------

 
 
 

⭐️ نقد و بررسی گوگل Pixel 2 XL : جمع‌بندی

 

همانطور که مشاهده کردید در این راهنمای خرید به نقد و بررسی گوگل Pixel 2 XL پرداختیم. این گوشی از تراشه قدرتمند، دوربین بسیار با کیفیت و همچنین اندروید خام بهره می‌برد و این موضوعات از نقاط قوت آن محسوب می‌شوند، اما با این حال قیمت دستگاه بیش از اندازه گران است و به همین سبب ما چندان خرید گوگل Pixel 2 XL را به کاربران توصیه نمی‌کنیم. برخی از اصلی ترین نقاط قوت و ضعف گوشی گوگل Pixel 2 XL در ادامه ط دو دسته‌بندی مختلف ارائه شده‌اند.

 
 
 

❇️ نقاط قوت گوشی موبایل گوگل Pixel 2 XL:

 

⭐️ کیفیت ساخت خوب

⭐️ پشتیبانی از استاندارد ضد آب IP67

⭐️ بهره‌مندی از اسکنر انگشت

⭐️ بزرگ بودن صفحه نمایش

⭐️ وضوح تصویر عالی صفحه نمایش

⭐️ تراکم پیکسلی عالی صفحه نمایش

⭐️ پشتیبانی از قابلیت “نمایشگر همیشه روشن”

⭐️ شادابی رنگ و تفکیک‌پذیری خوب محتوای صفحه نمایش

⭐️ قدرت پردازشی عالی

⭐️ هماهنگی عالی بستر سخت افزاری و نرم افزاری

⭐️ کیفیت عملکرد عالی دوربین اصلی

⭐️ کیفیت خوب دوربین سلفی

⭐️ پشتیبانی دوربین سلفی و اصلی از حالت پرتره

⭐️ بهره‌مندی از اندروید ۸ اوریو به طور پیش فرض

⭐️ بهره‌مند بودن از اندروید خام یا استاک

⭐️ دریافت بدون وقفه آپدیت های سیستم عامل اندروید

⭐️ عملکرد بسیار روان سیستم عامل و هماهنگی عالی بستر نرم افزاری و سخت افزاری

⭐️ بهره‌مندی ز اسپیکرهای استریو با کیفیت

⭐️  شارژدهی خوب باتری

 

 

 

نظرات مشتری

فروش ویژه

فروش ویژه

فروش ویژه