خانه تماس با ما مقالات

فروش ویژه

تفاوت وکلا

وکیل پایه یک و پایه دو، وکیل قوه قضاییه و وکیل دادگستری چه فرقی با هم دارند؟

تفاوت وکیل قوه قضاییه با وکیل دادگستری

خیلی ها این سوال را از خود میپرسند که وکیل و مشاور حقوقی چه فرقی ا یکدیگر دارند؟ یا سوال دیگری که علاوه بر افرادی که دانش حقوقی ندارند از خود میپرسند دانشجویان رشته حقوق نیز از برایشا ممکن است که سوال پیش بیاید که فرق وکیل دادگستری با وکیل قوه قضاییه چیست؟ چه تفاوت ها و چه وجه اشتراکی با یکدیگر دارد چگونه باید از بین این دو یکی را انتخاب نمود و شرایط هر یک چگونه است؟
اما سوالی که بیشتر از هر سوالی شنیده می شود و بسیاری از لطیفه ها نیز به آن اختصاص دارد این است که تمامی وکلایی که اجازه تابلو زدن به نام خود را دارند در سطح شهر همگی وکیل پایه یک هستند پس وکیل پایه دو به چه کسی گفته میشود؟
این ها سوالاتی است که ممکن است ذهن شما را به خود مشغول کند در این مقاله در پی پاسخگویی به آنها هستیم پس برای دریافت پاسخ هر کدام از این پرسش ها تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

نکاتی که در این مقاله مطالعه می کند شما را در یافتن بهترین وکیل تهران برای سپردن پرونده های مختلف یاری می کند. بهترین وکیل تهران ویژگی هایی علاوه بر ویژگی هایی که اغلب وکلا دارند دارد که همین مسئله باعث افتراق او نسبت به دیگران می شود.

وکالت در انواع دعاوی دادگستری

وکالت در انواع دعاوی دادگستری


وکالت در انواع دعاوی که در دادگستری طرح می شود به معنی قبول نیابت از طرف موکل برای انجام کار توسط وکیل است یعنی وکیل نایب موکل خود برای پیگیری و انجام کار ها در دادگاه ها می شود.
وکالت در معنی لغوی یعنی اعتماد و تکیه به دیگری یعنی واگذاری کار ها به شخص دیگر است. اما در عمل وکالت یعنی قراردادی که بین طرفین بسته می شود یک طرف را وکیل و طرف دیگر را موکل می گویند. وکالت هم برای اشخاص حقیقی و هم برای اشخاص حقوقی است.
وکیل شخصی است که پروانه وکالت کردن را از مراجع صلاحیتدار دریافت کرده است و صلاحیت او در مراجعه مربوطه تایید شده است.  
دعوی نیز در لغت این گونه معنی شده است که دادخواهی و یا خواستن است و در معنی حقوقی نیز به حق قانونی و شرعی گفته می شود که مورد تجاوز و یا انگار قرار گرفته است. دعاوی در دادگستری به دو شیوه حقوقی و کیفری رسیدگی می شوند افراد بنا ر موضوع مورد درخواست خود به یکی از مراجع که صلاحیت رسیدگی به پرونده را دارند مراجعه می کنند.


کارشناس حقوقی چه کسی است؟


مشاور و یا کارشناس حقوق شخصی است که رشته تحصیلی او حقوق است و و مقطع تحصیلی مشاوران و کارشناسان حقوقی کارشناسی و یا بالاتر است. این اشخاص اگر در آزمون وکالت یا قضاوت شرکت کنند می توانند وکیل و یا قاضی شوند.
وظایفی که مشاوران حقوقی می توانند انجام دهند شامل انجام تحقیقات حقوقی ، نوشتن و تنظیم لوایح است.


وکیل پایه دو چه کسی است؟


این سوال خیلی پرسیده می شود که وکیل پایه دو به چه کسانی گفته می شود؟ وکیل پایه دو چه کارهایی را میتواند انجام دهد؟
وکیل پایه دو ه وکلایی گفته می شود که از طریق آزمون مشاوران قوه قضاییه پذیرفته شده اند و می توانند با طی نمودن مسیری که طق قانون مشخص شده به پایه یک ارتقا پیدا کند.
وکیل پایه دو در ابتدای کارآموزی افراد است یعنی بعد از قبول شدن در آزمون فرد وکیل پایه دو می شود و بعد از دوره کارآموزی وکیل پایه یک می شود. وکیل پایه دو دارای محدودیت هایی است یکی از این محدودیت ها همان است که در سطح شهر شاهد هستید یعنی وکیل پایه دو اجازه نصب تابلو ندارد و حتما باید مراحل کارآموزی تمام شود و وکیل پایه یک شوند.
علاوه بر این این وکلا دارای محدودیت در قبول برخی پرونده ها را هم دارند هم از نظر موضوع هم از نظر مراجع رسیدگی کننده و هم از نظر مبلغ پروده محدودیت دارند و نباید برخی پرونده ها را قول کنند.



کانون وکلا چیست؟

کانون وکلا چیست


یکی از قدیمی ترین سازمان های مردمی کشور است، تاسیس آن به سال ۱۳۳۱ برمی گردد. این سازمان به صورت نهادی مستقل از آن سال به کار خود ادامه داده است. این سازمان وظایفی دارد از جمله این وظایف صدور پروانه کارآموزی و پایه یک، نظارت بر رفتار وکلا، رسیدگی به شکایات وکلا را بر عهده دارد.
سخن آخر
همانطور در این مقاله مطالعه کردید، به پاسخ سوالات ابتدایی پرداخته شد، تفاوت های وکیل قوه قضاییه با وکیل دادگستری برای شما عزیزان عنوان گردید. از این پس با ذهن بازتری به انتخاب وکیل برای خود خواهید پرداخت.
 


بررسی چگونگی جذب وکلا در کانون وکلا و مرکز مشاوران

 بررسی چگونگی جذب وکلا در کانون وکلا و مرکز مشاوران
برای درک بهتر این که روند رسیدن به درجه بهترین وکیل تهران به چه صورت است لازم است مراحل آن را بدانید. دانشجویان حقوق بعد از پایان دوره کارشناسی خود و دریافت مدرک کارشناسی و در رشته حقوق و یا معادل آن در رشته فقه و حقوق، باید آزمونی که طبق قانون سالیانه برگزار می شود و مانند کنکور است شرکت نمایند. بعد از شرکت در آزمون و کسب رتبه قبولی  در یکی از دشوار ترین آزمون های کشور و بعد از انجام مراحل اداری مربوطه وارد دوره کارآموزی می شوند که این دوره حدودا 18 ماه کارآموز می شوند. در طول دوره کارآموزی می توانند پرونده های حقوقی و کیفری را در نظر گرفتن مقررات و باید ها و نباید های مربوطه قبول نمایند. در انتهای دوره کارآموزی مجدد آزمونی برگزار می شود تحت عنوان اختبار که با قبولی در این آزمون و برگزاری مراسمی کارآموز به وکیل پایه یک تبدیل می شود.  
 
در آزمون مرکز مشاوران نیز آزمونی از فارغ التحصیلان رشته حقوق گرفته می شود و بعد از قبولی در آزمون تستی مرحله محاصبه حضوری میشود با قبولی و در انتهای دوره کارآموزی پروانه پایه یک دریافت می کنند.
 نکته:اما در سال 98 این موضوع ( نحوه اخذ پروانه پایه یک وکالت در مرکز مشاوران قوه قضاییه )با تغییرات قابل توجهی روبرو شده است.
 

 

نظرات مشتری

فروش ویژه

فروش ویژه

فروش ویژه