بهترین ها
بهترین گوشی ها از نظر باتری و شارژ : لنوو P2
بهترین گوشی ها از نظر باتری و شارژ : هوآوی میت ۱۰
بهترین گوشی ها از نظر باتری و شارژ : ایسوس زنفون ۳ زوم
بهترین گوشی ها از نظر باتری و شارژ : موتورولا موتو X Play
بهترین گوشی ها از نظر باتری و شارژ : گلکسی A9 Pro سامسونگ
بهترین گوشی ها از نظر باتری و شارژ : شیائومی Redmi 3s
بهترین گوشی ها از نظر باتری و شارژ : موتورولا موتو E4 Plus
بهترین گوشی ها از نظر باتری و شارژ : ال جی X Power
بهترین گوشی ها از نظر باتری و شارژ : ال جی X Power 2
بهترین گوشی ها از نظر باتری و شارژ : بلک بری Motion
فروش ویژه
فروش ویژه
خیلی از افراد در حین خزید یک گوشی به ظرفیت باتری و توان شارژدهی آن دقت ویژهای میکنند. اگر از این دسته افراد هستید، این راهنمای خرید را از دست ندهید. در این راهنمای خرید به معرفی ۱۰ مورد از بهترین گوشی ها از نظر باتری و شارژ میپردازیم. با بست ریویو همراه باشید.
گوشی های موبایل طی چند سال اخیر از همه نظر پیشرفت کردهاند. صفحه نمایش گوشی ها روز به روز با کیفیت تر میشود و وضوح تصویر بیشتری را ارائه میکند، پردازنده گوشی ها هم به همین صورت روز به روز قدرتمندتر شده و تعداد هستههای آن ها افزایش مییابند. ظرفیت رم، کیفیت صدای خروجی، تعداد سنسورهای مختلف بکار رفته در گوشی و غیره همگی روز به روز در حال ارتقاء و قدرتمندتر شدن هستند، اما باتری گوشی ها چطور؟! متاسفانه باتری گوشی های موبایل تنها بخشی از این محصولات بوده که هنوز پیشرفت خاصی نکرده است!
سالهاست که در گوشی های موبایل از باتری های قابل شارژ لیتیوم یونی استفاده میشود و در این راستا هیچ نوآوری جدیدی ارائه نشده است. این موضوع در حالیست که استفاده از گوشی عملا بدون باتری و شارژدهی آن امکانپذیر نخواهد بود. نکته جالب اینجاست که تمام پیشرفت های به وجود آمده در گوشی های موبایل تا به امروز به نوعی منجر به افزایش مصرف شارژ باتری شدهاند! برای مثال بزرگ تر شدن صفحه نمایش و وضوح تصویر آن منجر به افزایش میزان شارژ مصرفی گوشی میشود. به همین صورت افزایش هستههای پردازنده، رم، تعداد سنسورها و غیره هم منجر به افزایش مصرف شارژ میشوند!
بنابراین اگر این روند ادامه پیدا کند با بدون تردید گوشی های موبایل از نظر توان شارژدهی با مشکل مواجه میشوند. اگرچه خیلی از گوشی ها هم اکنون هم با این معضل دست و پنجه نرم میکنند. به همین دلیل است که این روزها اغلب گوشی های هوشمند نهایتا میتوانند با یک بار شارژ کامل باتری یک روز انرژی مورد نیاز آن را در حالتی تامین کنند که کاربر دائما از گوشی استفاده نکند! اما آیا همه گوشی ها این طور هستند؟ خوشبختانه برخی از گوشی های موبایل بنا به دلایل مختلف مثل بهرهمندی از باتری بزرگ یا بهینهسازی دقیق مصرف انرژی و غیره نسبت به سایر محصولات شارژدهی بهتری دارند! ما در این مطلب قصد داریم به معرفی ۱۰ مورد از بهترین گوشی ها از نظر باتری و شارژ (خرداد ۹۷) بپردازیم. بنابراین با بست ریویو همراه باشید.
معرفی بهترین بهترین گوشی ها از نظر باتری و شارژ
به دنبال یکی از بهترین گوشی ها از نظر باتری و شارژ هستید؟ لنوو P2 یکی از بهترین گزینههای پیش رویتان است! این گوشی از یک باتری قدرتمند ۵۱۰۰ میلی آمپر ساعتی بهره میبرد که از تکنولوژی شارژ سریع پشتیبانی میکند، اما سرعت شارژ مجدد باتری آن چندان زیاد نیست. باتری ۵۱۰۰ میلی آمپر ساعتی لنوو P2 در شرایطی که به صورت عادی از گوشی استفاده کنید خیلی راحت تا ۲ روز انرژی مورد نیاز آن را تامین میکند. از دیگر ویژگی های اصلی این گوشی میتوان به مواردی همچون صفحه نمایش ۵٫۵ اینچی با وضوح تصویر ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل، تراشه اسنپدراگون ۶۲۵ کوالکام، رم ۳/۴ گیگابایتی، حافظه داخلی ۳۲/۶۴ گیگابایتی، دوربین اصلی ۱۳ مگاپیکسلی، دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی و اسکنر انگشت اشاره داشت. لنوو P20 با قیمتی در حدود ۱٫۳ میلیون تومان در بازار کشورمان به فروش میرسد. اصلی ترین نقاط قوت و ضعف این گوشی در ادامه عنوان شدهاند.
هوآوی میت ۱۰ هم از دیگر گوشی هایی است که باتری با ظرفیت بالایی داشته و شارژدهی خوبی را ارائه میکند. باتری این فبلت ظرفیت ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعتی دارد و از قابلیت شارژ سریعی پشتیبانی میکند که بنا به ادعای شرکت هوآوی ظرف ۳۰ دقیقه تا ۵۸ درصد باتری گوشی را شارژ مینماید. اگرچه این مقدار در عمل قابل رویت نبود، اما سرعت شارژ مجدد باتری هوآوی میت ۱۰ مطلوب است. برخی دیگر از اصلی ترین مشخصات فنی این گوشی شامل مواردی همچون صفحه نمایش ۵٫۹ اینچی با وضوح تصویر ۲۵۶۰ در ۱۴۴۰ پیکسل، تراشه کرین ۹۷۰، رم ۴ گیگابایتی، حافظه داخلی ۶۴ گیگابایتی، دوربین دوگانه متشکل از دو لنز ۱۲ و ۲۰ مگاپیکسلی، دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی و اسکنر انگشت میشود. هوآوی میت ۱۰ با قیمتی در حدود ۲٫۸ میلیون تومان در بازار کشورمان عرضه شده است. برخی از اصلی ترین نقاط قوت و ضعف این گوشی به شرح زیر هستند.
ایسوس زنفون ۳ زوم با باتری قدرتمند ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی یکی دیگر از بهترین گوشی ها از نظر باتری و شارژ (خرداد ۹۷) است. متاسفانه باتری این گوشی از قابلیت شارژ سریع پشتیبانی نمیکند و هر بار که آن را در وضعیت خالی بودن شارژ باتری به شارژر بزنید، مدت زمان طولانی صرف میشود تا باتری آن دوباره فول شارژ گردد. این مسئله میتواند یکی از نقاط ضعف گوشی مذکور باشد. صفحه نمایش زنفون ۳ زوم ایسوس ۵٫۵ اینچی بوده و وضوح تصویر ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل را ارائه میکند.
تراشه اسنپدراگون ۶۲۵ کوالکام به همراه رم ۳/۴ گیگابایتی در آن بکار رفته و حافظه داخلی گوشی ظرفیت های ۳۲/۶۴/۱۲۸ گیگابایتی را ارائه میکند. دوربین اصلی دوگانه متشکل از دو لنز ۱۲ مگاپیکسلی، دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسلی و اسکنر انگشت هم از دیگر مشخصات فنی ایسوس زنفون ۳ زوم محسوب میشوند. نسخه پایه گوشی مذکور هم اکنون در بازار کشورمان با قیمتی در حدود ۱٫۸ میلیون تومان به فروش میرسد. برخی از اصلی ترین نقاط قوت و ضعف ایسوس زنفون ۳ زوم به شرح زیر هستند.
اگر به دنبال یک گوشی میان رده مناسب هستند که توان شارژدهی باتری آن مطلوب باشد، موتورولا موتو X Play یکی از بهترین گزینه های پیش رویتان خواهد بود. این گوشی از یک باتری ۳۶۳۰ میلی آمپر ساعتی بهره میبرد و از قابلیت شارژ سریع هم پشتیبانی میکند، اما بهتر است چندان به قابلیت شارژ سریع باتری آن دل نبندید! صفحه نمایش موتو X Play موتورولا ۵٫۵ اینچی بوده و وضوح تصویر ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل را ارائه کرده است. تراشه اسنپدراگون ۶۱۵ کوالکام در این گوشی بکار رفته و رم دستگاه ظرفیت ۲ گیگابایتی دارد. حافظه داخلی ۱۶/۳۲ گیگابایتی، دوربین اصلی ۲۱ مگاپیکسلی و دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی هم از دیگر مشخصات فنی هم از دیگر مشخصات فنی گوشی مورد نظر هستند. موتورولا موتو X Play هم اکنون با قیمتی در حدود ۱٫۲ میلیون تومان در بازار کشورمان موجود است. اصلی ترین نقاط قوت و ضعف این گوشی به شرح زیر هستند.
سامسونگ گلکسی A9 Pro با باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی که دارد یکی دیگر از بهترین گوشی ها از نظر باتری و شارژ (خرداد ۹۷) محسوب میشود. این گوشی از قابلیت شارژ سریع پشتیبانی میکند اما با این حال شارژ مجدد باتری آن چندان سرعت مناسبی ندارد. صفحه نمایش این گوشی ۶ اینچی بوده و وضوح تصویر ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل را به همراه دارد. تراشه اسنپدراگون ۶۵۲ کوالکام در آن بکار رفته و رم گوشی ۴ گیگابایتی است. حافظه داخلی آن ۳۲ گیگابایت فضای ذخیره سازی اطلاعات را در اختیار کاربر قرار میدهد و دوربین اصلی و سلفی آن به ترتیب از سنسورهایی ۱۶ و ۸ مگاپیکسلی تشکیل شدهاند. ضمنا گلکسی A9 Pro سامسونگ از اسکنر انگشت هم بهره میبرد. قیمت این گوشی در بازار کشورمان حدود ۱٫۳ میلیون تومان است. برخی از اصلی ترین نقاط قوت و ضعف آن به شرح زیر هستند.
شیائومی Redmi 3s تقریبا یک گوشی میان رده رو به پایین است که قیمتی مناسب دارد و به یک باتری قدرتمند تجهیز شده، بنابراین در لیست بهترین گوشی های ما از نظر شارژدهی باتری جای گرفته است. پس اگر به دنبال گوشی میان رده رو به پایین و خوش قیمتی هستید که باتری آن قدرتمند باشد شیائومی Redmi 3s یکی از بهتری گزینه های پیش رویتان خواهد بود چون یک باتری ۴۱۰۰ میلی آمپر ساعتی دارد! باتری این گوشی هم از قابلیت شارژ سریع نه چندان عالی پشتیبانی میکند. صفحه نمایش آن ۵ اینچی بوده و وضوح تصویر ۱۲۸۰ در ۷۲۰ پیکسل را به ارائه میکند. تراشه اسنپدراگون ۴۳۰ کوالکام، رم ۲ گیگابایتی، حافظه داخلی ۱۶ گیگابایتی، دوربین اصلی ۱۳ مگاپیکسلی و دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی هم از دیگر مشخصات فنی گوشی مذکور به شمار میروند. قیمت شیائومی Redmi 3s هم اکنون در ایران چیزی در حدود ۷۰۰ هزار تومان است. اصلی ترین نقاط قوت و ضعف این گوشی هم شامل موارد زیر میشوند.
بیشک موتورولا موتو E4 Plus یکی دیگر از بهترین گوشی ها از نظر باتری و شارژ (خرداد ۹۷) خواهد بود. باتری این گوشی ظرفیت ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی را ارائه میکند اما علیرغم پشتیبانی از قابلیت شارژ سریع، سرعت شارژ مجدد ضعیفی دارد. صفحه نمایش گوشی ۵٫۵ اینچی بوده و وضوح تصویر ۱۲۸۰ در ۷۲۰ پیکسل را ارائه کرده است. تراشه MT6737 مدیاتک در موتو E4 Plus موتورولا به کار رفته و رم گوشی ظرفیت ۳ گیگابایتی دارد. دوربین اصلی ۱۳ مگاپیکسلی، دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی و اسکنر انگشت هم از دیگر ویژگی های گوشی مذکور به شمار میروند. موتورولا موتو E4 Plus هم اکنون در بازار کشورمان با قیمتی در حدود ۱٫۱ میلیون تومان به فروش میرسد. اصلی ترین نقاط قوت و ضعف این گوشی در دو دستهبندی مجزا در بخش زیر ارائه شدهاند.
گوشی ال جی X Power هم یک گوشی میان رده محسوب میشود که قیمتی مناسب دارد و به یک باتری قدرتمند هم تجهیز شده است. شاید پیدا کردن نسخه کاملا آکبند و نوی این گوشی هم اکنون در بازار کشورمان امکانپذیر نباشد، چون تولید این محصل چند وقتی میشود که متوقف شده، اما با این حال ما آن را در لیست بهترین گوشی های خود جای میدهیم. باتری ال جی X Power ظرفیت ۴۱۰۰ میلی آمپر ساعتی را ارائه میکند و از قابلیت شارژ سریعی هم پشتیبانی به عمل میآورد که البته نمیتوان چندان به کیفیت و سرعت آن اعتماد کرد!
صفحه نمایش ال جی X Power از نوع IPS بوده و ۵٫۳ اینچی است و وضوح تصویر ۱۲۸۰ در ۷۲۰ پیکسل را ارائه میکند. از نظر تراشه گوشی مذکور شامل دو نسخه میشود که به ترتیب از تراشههای MT6735 مدیاتک و اسنپدراگون ۲۱۰ بهره میبرند. رم ۲ گیگابایتی، حافظه داخلی ۱۶ گیگابایتی، دوربین اصلی ۸ مگاپیکسلی و دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی هم از دیگر مشخصات فنی این گوشی محسوب میشوند. قیمت ال جی X Power در بازار کشورمان حدود ۷۰۰ هزار تومان است. برخی از اصلی ترین نقاط قوت و ضعف این گوشی به شرح زیر خواهد بود.
ال جی X Power 2 نسخه جدیدتر ال جی X Power است که در سال ۲۰۱۷ شاهد معرفی آن بودیم. باتری این گوشی ظرفیت عالی ۴۵۰۰ میلی آمپر ساعتی را ارائه میکند و بدون تردید یکی از بهترین گوشی ها از نظر باتری و شارژ (خرداد ۹۷) خواهد بود. نسخه مجهز به تراش اسنپدراگون ۴۲۵ این گوشی از قابلیت شارژ سریع Quick Charge 2.0 کوالکام پشتیبانی به عمل میآورد و برخلاف اغلب گوشی های دیگری که در این لیست به آن ها اشاره کردیم، سرعت شارژ مجدد مطلوبی دارد.
صفحه نمایش ال جی X Power 2 از نوع IPS و ۵٫۵ اینچی است و وضوح تصویر ۱۲۸۰ در ۷۲۰ پیکسل را ارائه میکند. دستگاه از نظر تراشه در دو نسخه عرضه شده که یکی از آن ها از تراشه اسنپدراگون ۴۲۵ بهره میبرد و نسخه دیگر از تراشه MT6750 مدیاتک بهرهمند خواهد بود. دستگاه از نظر رم هم در دو نسخه ۱٫۵ و ۲ گیگابایتی عرضه شده و حافظه داخلی آن هم ظرفیت های ۱۶ و ۳۲ گیگابایتی را ارائه میکند. دوربین اصلی و سلفی ال جی X Power 2 هم به ترتیب از سنسورهایی ۱۳ و ۵ مگاپیکسلی تشکیل شدهاند. این گوشی هم اکنون با قیمتی در حدود ۹۵۰ هزار تومان در بازار کشورمان به فروش میرسد. اصلی ترین نقاط قوت و ضعف ال جی X Power 2 به شرح زیر هستند.
بلک بری Motion با باتری ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعتی که دارد یکی دیگر از بهترین گزینه های خرید پیشنهادی ما است. باتری این گوشی از قابلیت Quick Charge 3.0 کوالکام پشتیبانی میکند و نسبت به تمام گوشی هایی که تا پیش از این نام برده شدند، سرعت شارژ مجدد بهتری دارد. صفحه نمایش آن ۵٫۵ اینچی است و وضوح تصویر ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل یا اصطلاحا فول اچدی را ارائه خواهد کرد تراشه اسنپدراگون ۶۲۵ کوالکام در این گوشی بکار رفته و رم دستگاه ظرفیت خوب ۴ گیگابایتی دارد. حافظه داخلی ۳۲ گیگابایتی، دوربین اصلی ۱۲ مگاپیکسلی، دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی و اسکنر انگشت هم از دیگر مشخصات فنی اصلی بلک بری Motion محسوب میشوند. این گوشی هم اکنون در بازار کشورمان با قیمتی در حدود ۳ میلیون تومان به فروش میرسد. اصلی ترین نقاط قوت و ضعف بلک بری Motion به شرح زیر هستند.
چرا باید به باتری و شارژ گوشی اهمیت دهیم؟
تا چندین سال پیش بدنه گوشی های موبایل اغلب به گونهای طراحی میشد که کاربر بخیلی راحت با برداشتن درب پشت گوشی بتواند به باتری دسترسی یابد و آن را تعویض کند. این امر میتوانست یکی از موثرترین روش ها برای مقابله با تمام شدن شارژ باتری گوشی باشد، چون به کاربر اجازه میداد ناگهان باتری خالی گوشی را با یک باتری فول شارژ شده جابجا کند. اما طی چند سال اخیر این سبک طراحی بدنه گوشی های موبایل منسوخ شد و هم اکنون بدنه اغلب گوشی های موبایل به صورت یکپارچه طراحی میشود. این موضوع بدان معناست که کاربر به راحتی قادر به برداشتن درب پشت و جداسازی باتری گوشی نخواهد بود!
بنابراین اهمیت کیفیت عملکرد باتری و شارژدهی آن در گوشی های موبایل بیش از پیش حائز اهمیت شده است. مطمئنا هیچ فردی دوست ندارد که گوشی او ظرف چند ساعت شارژ خالی کند و وی مجبور باشد تا هر بار گوشی را به شارژ زده و منتظر بماند تا باتری آن مجددا شارژ گردد! بنابراین کیفیت باتری و شارژ گوشی به یکی از اصلی ترین معیارهایی تبدیل شده که این روزها خیلی از افراد در حین انتخاب و خرید یک گوشی جدید به آن توجه میکنند. این مسئله به ویژه در شرایطی که اهل مسافرت بوده یا دائما در حال رفت و آمد در مسیرهای طولانی باشید بسیار حائز اهمیت میشود. در ادامه به معرفی بهترین گوشی ها از نظر باتری و شارژ (خرداد ۹۷) میپردازیم.
همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به معرفی ۱۰ مورد از بهترین گوشی ها از نظر باتری و شارژ (خرداد ۹۷) پرداختیم. اگر شما هم با گوشی آشنا هستید که از باتری قدرتمندی بهره میبرد و در عمل شارژدهی مطلوبی دارد، لطفا آن را در بخش نظرات همین مقاله معرفی کنید تا دیگر همراهان بست ریویو هم بتوانند از تجربیات شما استفاده کنند.